Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cine Suntem

Ana și Cornel este un brand românesc cu o experiență de peste 25 de ani în producția și prelucrarea cărnii, retail și logistică. În iulie 1994, am pus bazele companiei și am creat un nou mod de a dezvolta preparate din carne, fără compromisuri. Gama noastră de produse a devenit din ce în ce mai variată, păstrând ca regulă de aur satisfacția lucrului bine făcut. Produsele noastre pornesc de la rețete transmise din generație în generație, însă îmbunătățite mereu cu alte combinații de gusturi noi.

În iulie 1994, am pus bazele companiei și am creat un nou mod de a dezvolta preparate din carne, fără compromisuri. Gama noastră de produse a devenit din ce în ce mai variată, păstrând ca regulă de aur satisfacția lucrului bine făcut.

Produsele noastre pornesc de la rețete transmise din generație în generație, însă îmbunătățite mereu cu alte combinații de gusturi noi.

Avem în portofoliu aproximativ 200 produse în gama sortimentală: salamuri, cârnați, specialități, semipreparate și carne proaspătă de porc, vită și pasăre.

Produsele noastre ajung la clienții din Muntenia, Moldova, Dobrogea si Oltenia prin intermediul sistemului nostru de distribuție, coordonat din locațiile Bacău, Mizil, Constanța, Frâncești. Având peste 200 de mașini, compania noastră livrează zilnic produse proaspete în cel mai scurt timp, pentru a vă bucura de o masă pentru toate gusturile, în liniștea casei voastre.

Asigurăm o distribuție proprie atât pe magazinele proprii, cât și către magazinele partenere care au spre vânzare produse din carne Ana și Cornel și rețele de supermarketuri.

Încă din anul 2012, produsele Ana și Cornel se exportă și în țări precum Spania, Italia, Franța, Anglia, Irlanda, Cipru, Germania și Danemarca.