Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ce facem

De 25 de ani, creăm produse noi, inspirați de cultura gastronomică a românilor și de gusturile pe care le apreciază familiile din România. Ana si Cornel este compania care creează produsele din “Familia de gusturi“. Produsele noastre pornesc de la rețete transmise din generație în generație, însă îmbunatățite mereu cu alte combinații de gusturi noi. Păstrăm gustul pe care consumatorii noștri îl apreciază la produsele noastre, prin monitorizarea atentă a retețelor și calității ingredientelor, chiar dacă procesele și facilitatile de producție evoluează în permanență.

PRODUCȚIE: Viziunea companiei este aceea de a inova procesul de producție și sistemul logistic, pentru a livra consumatorilor noștri produse de înaltă calitate, păstrând rețetele și gustul desăvârșit. Utilizăm cele mai noi tehnologii, pentru a furniza produse sănătoase și sigure pentru clienți. Scopul nostru este acela de a mulțumi gusturile și nevoile oricărui tip de client prin oferirea unor produse de calitate, la un preț corect.

TRANSPORT: Produsele noastre ajung la clienți din Muntenia, Moldova, Dobrogea și Oltenia prin intermediul sistemului nostru de distribuție, coordonat din locațiile Bacău, Mizil, Constanța, Frâncești. Astăzi ne putem mândri cu o flotă de peste 200 de mașini, astfel putem livra produsele noastre în cel mai scurt timp.                                           

RETAIL: Deținem o rețea de peste 80 de magazine proprii, în partea de sud-est a țării. În cadrul magazinelor Ana și Cornel se regăsește o gamă variată de produse pentru toate gusturile. În gama noastră de produse avem: salamuri, cârnați, specialități, semipreparate și carne proaspată de porc, vită și pasăre. Magazinele Ana și Cornel oferă o experiență plăcută de cumpărare și o selecție de carne și preparate din carne de cea mai bună calitate și de o prospețime indiscutabilă.