Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Certificari standarde de calitate

În anul 2018, respectiv 2019, compania Ana si Cornel a obținut locul 1 în Topul Firmelor Prahovene - Prelucrarea și conservarea cărnii - Întreprinderi Mari.  Suntem onorați să primim aceste distincții, ceea ce ne motivează și ne dă energia de a continua să vă oferim mereu produse și servicii de cea mai bună calitate. 

Standardul ISO 9001: 2015 privind managementul calității specifică cerințele generale pentru implementarea, dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității cu scopul livrării de servicii și produse de calitate superioară. Implementarea corectă a standardului ISO 9001 asigură pentru organizația noastră un sistem mai organizat, mai eficient și mai profitabil. Certificarea este o etichetă a calității, compania noastră beneficiind astfel de un plus de imagine în piața pe care activăm. Pentru adaptarea standardelor la nevoile actuale, acestea sunt revizuite periodic. În septembrie 2018, compania a realizat trecerea la nouă ediție a acestui standard prin recertificarea obținută în urma unui audit complex efectuat în cadrul organizației, de către un organism de certificare recunoscut pe piața certificărilor din lume, Bureau Veritas. Într-o gamă vastă de domenii, Bureau Veritas constituie un organism acreditat pentru a verifica și a da confirmarea oficială (sub forma unui certificat) a faptului că un sistem este conform cu o anumită cerință pentru care este solicitată certificare.

Standardul FSSC /ISO 22000 - privind siguranța și securitatea alimentului. Siguranța alimentelor reprezintă o preocupare la nivel mondial, dacă ne gândim numai la unele evenimente de amploare din ultimii ani și dacă avem în vedere sănătatea consumatorilor din întreaga lume. Ca orice companie implicată în producerea, ambalarea, distribuția și vânzarea produselor alimentare, trebuie să avem certitudinea că siguranța acestor produse nu a fost compromisă în cadrul lanțului alimentar, iar aceasta se poate realiza prin implementarea și certificarea unui sistem de management al siguranței alimentelor.

Standardul ISO 14001:2015 - privind managementul de mediu - Acest standard solicită unei organizații să declare ceea ce face în privința controlării și reducerii impactului său asupra mediului înconjurător, să realizeze în practică ceea ce a declarat în politica sa de mediu, să înregistreze ceea ce s-a întâmplat și să învețe din experiențe. Implementarea și certificarea unui sistem de management de mediu reprezintă adoptarea unei abordări sistematice în vederea tratării aspectelor de mediu ale organizației noastre. Sistemul de management de mediu constituie un “instrument” util, care ne permite să controlăm impactul activităților, produselor, serviciilor noastre asupra mediului înconjurător.